Site Logotype

Dobrodošli u Be You Be Beauty salon lepote u Belvilu, gde se brinemo o vašem celokupnom blagostanju i unutrašnjoj i spoljašnjoj lepoti. Naše stručno i ljubazno osoblje nudi širok spektar usluga koje će vas osvežiti, opustiti i ulepšati.

O nama

Dobrodošli u naš salon lepote, gde se brinemo o vašem celokupnom blagostanju i unutrašnjoj i spoljašnjoj lepoti.

Naše stručno i ljubazno osoblje nudi širok spektar usluga koje će vas osvežiti, opustiti i ulepšati.

Naša usluga laserske epilacije pruža vam dugotrajno glatku kožu, uz napredne tehnike i proizvode koji garantuju efikasnost i minimalnu nelagodu. Bez obzira na deo tela koji želite da tretirate, naše stručno osoblje će se pobrinuti da se osećate samouvereno i zadovoljno svojim izgledom.

Manikir i pedikir usluge donose sjaj i negu vašim rukama i nogama. Uživajte u pažljivoj obradi noktiju, oblikovanju i neodoljivim bojama lakova. Potrudićemo se da vaši nokti i stopala izgledaju besprekorno, negovano i privlačno.

Ukoliko želite da istaknete svoju lepotu, naša usluga šminkanja je tu da vam pomogne. Bilo da vam je potrebna savršena šminka za posebnu priliku ili želite da naučite nove tehnike i trikove, naši šminkeri će vam pružiti profesionalno i personalizovano iskustvo.

Vaše zadovoljstvo i poverenje su nam najvažniji. Pružamo vrhunsku uslugu, koristeći samo kvalitetne proizvode i pažljivo prilagođavajući se vašim željama i potrebama.

Pridružite nam se i dozvolite nam da vas ulepšamo i osvežimo na jedinstven i nezaboravan način.

– Milena & Ivana

Vama na usluzi

Team Member
Milena Nenadović
Team Member
Ivana Krušić
Team Member
Olivera Ralić